A Salgótarjáni Strandépítők Girls csapata június első hétvégéjén Balatonfüreden vett részt az Országos bajnokság kvalifikációs strandkézilabda tornáján.

 

A strandkézilabda csapatok rendkívül ki voltak már éhezve a jóidőre, a nyárra a strandkézilabda hangulatára, ezt tükrözi, hogy nagyon erős mezőny jött össze az első kvalifikációs tornára. A salgótarjáni lányok a tavalyi Országos bajnokkal és ezüstérmessel került egy csoportba, és a lebonyolítás szerint mindenképpen bravúrra lett volna szükség az elődöntőbe kerüléshez. Kevesen múlott, de sajnos a csoport harmadik helyén zártak a lányok így az 5-8 helyekért küzdhettek. A keresztbe játszás során a Győrt mosták le két szettben a lányok, azt a győri csapatot, mely egy héttel korábban a strandkézilabda Európa Kupa Döntőben a 9. helyen végzett. A helyosztóra viszont elfáradtak Strandépítőkös lányok, így a 6. helyen végeztek.

 

Bártfai Ferenc: Egyik szemem sír, a másik pedig nevet, hiszen egyrészről csalódott vagyok, hogy nem sikerült elődöntőbe kerülnünk, ami egy nagyon nagy bravúr lett volna, másrészről boldog vagyok, hogy az átalakult csapatunk a szezon elejéhez képest szép, látványos strandkézilabdát játszott. A vasárnapi helyosztót és a Szentendre elleni csoportmérkőzést leszámítva jól, és eredményesen játszottunk.

 

 

Utánpótlás híreink

Nem sikerült javítani a serdülő lányoknak

Hétfőn a XVI. kerület csapatához látogattak a serdülő lányok. A lányokban a bizonyítási vágy égett, az előző mérkőzésük kudarcából adódóan. Szabó Evelint kérdeztük:

Bővebben...:

Álmos játékkal kikaptak a serdülő lányok

Serdülő lányok a Kántor Anikó SE csapatához látogattak szombaton. A mérkőzés nem az elvártak szerint alakult. Erről Szabó Evelint kérdeztük:

Bővebben...:

3 meccs után újra győztek a serdülő fiúk

Dénes Máté által irányított Serdülő fiú csapatunk ma az Ózd KC csapatával mérkőzött meg.

Bővebben...:

Utánpótlás sikerek

Utánpótlás csapataink közül az U13-as leányok és az U12-es fiúk az Országos Gyermekbajnokság küzdelmeiben a Sterbinszky Amália régióban szerepelnek. A lányok három a fiúk két fordulón vannak túl, mindkét csapatunk magabiztos győzelmeket aratott ellenfeleikkel szemben.

Bővebben...:

Győztek a serdülő lányok!

Szokatlan időpontban, de a szokásosnál nagyobb közönség előtt játszották le a serdülő korosztályú lányok a Gyöngyösi fiatalok ellen a mérkőzésüket. A felnőtt női győzelem után játszhatták a mérkőzésüket, tehát a fiatalok hangulatát megadta az idősebbek sikere.

Bővebben...: