A tavaszi sikeres hazai szezon nyitót követően idegenben lépnek pályára a Salgótarjáni Strandépítők csapatai. Mind a nőknek, mind a férfiaknak jobb teljesítményre lesz szükség az idegenbeli fellépésen, a hétvégén, a pontok begyűjtéséhez. A papírforma szerint a Strandépítős lányoknak ígérkezik simább mérkőzésnek a REAC elleni összecsapás, a tabellán elfoglalt helyezések, és a csapatok játéktudását ismerve. A férfiaknak, szomszédvárak rangadóján, az örök mumus Hevesiek otthonában, kell helyt állni, ahol még nem sok babér termet a Strandépítők legénységének, független a csapatok, a tabellán elfoglalt helyezésüktől.

Nők, 13. forduló

REAC SI SE (9.) – Salgótarjáni Strandépítők KC (1)

Tarjáni Szilvia Salgótarjáni Strandépítők KC edzője:
--- Hétvégén Csömörre utazunk, ahol a REAC csapatával kezdjük a tavaszi szezon idegenbeli mérkőzéseit. Ősszel magabiztosan tartottuk itthon a két pontot ellenük, reméljük hasonló jó játékot tudunk nyújtani most is. A múlt hétvégén megszerzett 2 pontunk kellő erőt ad a lányoknak a szezon további mérkőzéseire, de a játékunkon javítani fogunk. A végjátékban mutatott tűzre és egységre lesz szükségünk a továbbiakban is. 
A készülő keret:
Csiki Andrea, Sztranyan Ágnes, Torják Eszter, Szalai Réka kapusok.  
Gyenes Anett, Horváth Alexa, Csaba Alexa, Garamvölgyi Eszter, Maró Vanda, Ponyi Anita, Kemenczik Martina, Medve Tímea, Szabó Evelin, Kósy Nikolett. Maglódi Nikolett, Dénes Sára, Paróczy Sára, Kovács Kinga, Kovács Bernadett, Kisbalázs Vera, Kőházi Noémi, Bobál Dorina, Telek Fanni, Jéger Fanni mezőnyjátékosok.
Sérült: nincs. Eltiltott: nincs

 

Férfiak 13. forduló

Hanyi Travel Heves SE (9.) --- Salgótarjáni Strandépítők KC (2.)

Bárfai Ferenc Salgótarjáni Strandépítők KC edzője:
-- A tabellán elfoglalt helyezések alapján mi vagyunk az esélyesebb csapat, de a Hevest főleg otthon sosem szabad leírni. Kemény, sokszor durva védekezéssel próbálják az ellenfelet felőrölni, játékukat szétzilálni. Fel kell vennünk a kesztyűt védekezésben, támadásban pedig gyors játékot kell játszanunk, hogy esélyeshez méltón, győzelemmel távozzunk a hevesi arénából.
Készülő keret: Fodor Kristóf, Varga Erik, Kuti Krisztián (kapusok) – Gyetvai Tamás, Lőrik Tamás, Rácz Viktor, Konkoly Ferenc, Dénes Máté, Ponyi Gergő, Fábián Tamás, Vurom Alex, Bensouici Anis, Nagy Levente, Horváth Martin

Utánpótlás híreink

Nem sikerült javítani a serdülő lányoknak

Hétfőn a XVI. kerület csapatához látogattak a serdülő lányok. A lányokban a bizonyítási vágy égett, az előző mérkőzésük kudarcából adódóan. Szabó Evelint kérdeztük:

Bővebben...:

Álmos játékkal kikaptak a serdülő lányok

Serdülő lányok a Kántor Anikó SE csapatához látogattak szombaton. A mérkőzés nem az elvártak szerint alakult. Erről Szabó Evelint kérdeztük:

Bővebben...:

3 meccs után újra győztek a serdülő fiúk

Dénes Máté által irányított Serdülő fiú csapatunk ma az Ózd KC csapatával mérkőzött meg.

Bővebben...:

Utánpótlás sikerek

Utánpótlás csapataink közül az U13-as leányok és az U12-es fiúk az Országos Gyermekbajnokság küzdelmeiben a Sterbinszky Amália régióban szerepelnek. A lányok három a fiúk két fordulón vannak túl, mindkét csapatunk magabiztos győzelmeket aratott ellenfeleikkel szemben.

Bővebben...:

Győztek a serdülő lányok!

Szokatlan időpontban, de a szokásosnál nagyobb közönség előtt játszották le a serdülő korosztályú lányok a Gyöngyösi fiatalok ellen a mérkőzésüket. A felnőtt női győzelem után játszhatták a mérkőzésüket, tehát a fiatalok hangulatát megadta az idősebbek sikere.

Bővebben...: