A múlt heti sikeres idegenbeli szereplés után, hazai pályán gyarapíthatják pontjaik számát a Strandépítők csapatai.

A hétvégén, vasárnap 5 – én lépnek pályára csapatok. A női juniorok 12 órától, a felnőtt nők 14 órától fogadják, a fővárosi NBI/B Szent István csapatának az utánpótlás gárdáját a Szent István II akik, a tabella utolsó helyét elfoglalják el, pont nélkül. A papírforma, Strandépítős lányoknak a tabellán elfoglalt pozíciók szerint, magabiztos győzelmet ígér, de nem szabad könnyedén venni egy összecsapást sem. A férfiak a felnőttek 16 órától, a juniorok 18 órától a TFSE gárdájával mérik össze tudásukat.  A Testnevelési Egyetem fiataljai is a kiesési zónában tanyáznak, de minden ellenfelükkel idegenben is, igen kemény, szoros mérkőzéseket játszottak idáig, ez várható ezen a találkozón is, de koncentrált játékkal, jó helyzet kihasználással, Lőrikék magabiztosan begyűjthetik a két pontot. 

Nők, 14. forduló

Salgótarjáni Strandépítők KC (1) --- Szent István II (11.)

Tarjáni Szilvia Salgótarjáni Strandépítők KC edzője:

--- Az eddigi teljesítmények alapján egy viszonylag simább mérkőzésnek ígérkezik a hétvégi játék, de az őszi szezon tapasztalatai nem feltétlen ezt vetítik elő. Bár a végeredmény magabiztos győzelem volt számunkra, a Szent István játékosai olykor megnehezítették a játékunkat. Harcosan és határozottan játszanak. Stabil és kemény védekezésre, valamint a helyzeteink sikeres befejezésére lesz szükségünk. Bízok a lányokban, sokat dolgoznak, hogy egyre jobbak és jobbak legyenek! 

Készülő keret: Csiki Andrea, Sztranyan Ágnes, Torják Eszter, Szalai Réka kapusok.  

Gyenes Anett, Horváth Alexa, Csaba Alexa, Garamvölgyi Eszter, Maró Vanda, Ponyi Anita, Kemenczik Martina, Medve Tímea, Szabó Evelin, Kósy Nikolett. Maglódi Nikolett, Dénes Sára, Paróczy Sára, Kovács Kinga, Kovács Bernadett, Kisbalázs Vera, Kőházi Noémi, Bobál Dorina, Telek Fanni, Jéger Fanni mezőnyjátékosok.

Sérült: Medve Tímea. Eltiltott: Nincs.

 

 

Férfiak, 14. forduló

Salgótarjáni Strandépítők KC (2.) – TFSE Budapest (11.)

Bártfai Ferenc Salgótarjáni Strandépítők KC edzője:

 --- Ősszel igen gól gazdag mérkőzésen sikerült idegenből elhoznunk a két pontot, így természetesen tavasszal is a cél, hogy bezsebeljük mindkét pontot. Kemény védekezéssel, gyors támadójátékkal ellenfelünk fölé nőhetünk. Meg kell akadályoznunk, hogy a vendégek „könnyű” lerohanás gólokat szerezzenek, rá kell kényszerítenünk őket a felállt fal elleni játékra. Amennyiben a saját akaratunkat rá tudjuk erőltetni a fővárosiakra, akkor győztesen fogjuk elhagyni a küzdőteret.

Készülő keret: Varga E., Fodor, Kuti (kapusok) – Gyetvai, Lőrik, Tokai, Fábián, Rácz, Vurom, Toarniczky, Dénes, Juhász, Ponyi, Puruczki, Konkoly, Nagy, Horváth M., Hajdú.

Sérült: Péter, Horváth D., Varga Z. Eltiltott: Nincs

 

 

Utánpótlás híreink

Nem sikerült javítani a serdülő lányoknak

Hétfőn a XVI. kerület csapatához látogattak a serdülő lányok. A lányokban a bizonyítási vágy égett, az előző mérkőzésük kudarcából adódóan. Szabó Evelint kérdeztük:

Bővebben...:

Álmos játékkal kikaptak a serdülő lányok

Serdülő lányok a Kántor Anikó SE csapatához látogattak szombaton. A mérkőzés nem az elvártak szerint alakult. Erről Szabó Evelint kérdeztük:

Bővebben...:

3 meccs után újra győztek a serdülő fiúk

Dénes Máté által irányított Serdülő fiú csapatunk ma az Ózd KC csapatával mérkőzött meg.

Bővebben...:

Utánpótlás sikerek

Utánpótlás csapataink közül az U13-as leányok és az U12-es fiúk az Országos Gyermekbajnokság küzdelmeiben a Sterbinszky Amália régióban szerepelnek. A lányok három a fiúk két fordulón vannak túl, mindkét csapatunk magabiztos győzelmeket aratott ellenfeleikkel szemben.

Bővebben...:

Győztek a serdülő lányok!

Szokatlan időpontban, de a szokásosnál nagyobb közönség előtt játszották le a serdülő korosztályú lányok a Gyöngyösi fiatalok ellen a mérkőzésüket. A felnőtt női győzelem után játszhatták a mérkőzésüket, tehát a fiatalok hangulatát megadta az idősebbek sikere.

Bővebben...: