Az elmúlt heti, egy győzelem egy vereséggel zárult fordulót követően, a Salgótarjáni Strandépítők KC csapatai, elérkeztek a 2016 – 2017 bajnoki év véghajrájához.

A hét végén a Strandépítők női csapata játszik hazai pályán a Salgótarjáni Sportcsarnokban (2017. április 29 – én szombaton 16 órától a felnőttek, 18 órától a juniorok) fogadják a tabella alsóházában 11 ponttal, a 8. helyet elfoglaló VS Dunakeszi csapatát. A Strandépítős lányok nagyon készülnek, hiszen minden pontra nagyon nagy szükségük van a dobogóért vívott csatában, és a bajnoki év, szezonzáró hazai utolsó fellépésén, győzelemmel szeretnének kedveskedni, illetve búcsúzni a minden hazai mérkőzésein remek hangulatot teremtő, és a rosszabb periódusukban is a csapat mellet álló, hazai szurkolóktól. 

A Strandépítők KC férfi csapatának már sokkal nehezebb dolga lesz ezen a hétvégén, igen nehéz ellenféllel kell megmérkőzni, az idegenbeli a szezonzárón. Az NBI – es bronzérmes Grundfos Tatabánya KC, utánpótlás csapatával, a Grundfos Tatabánya KC – Budaörs U23 gárdájával (2017 április 30. vasárnap 11 órától a juniorok, 13 órától felnőttek játszanak, Tatabánya Földi Imre Sportcsarnok Szent Borbála út 19.) akik már megnyerték az NBII északi csoport bajnoki címét.

 

Nők, 20. forduló

Salgótarjáni Strandépítők KC (4.) -- VS Dunakeszi (8.)

Tarjáni Szilvia a Salgótarjáni Strandépítők KC edzője:
-- Az utolsó hazai mérkőzésünkre készülünk. A múlt hétvégi eredmény nem mutatja teljes mértékben a teljesítményünket, hiszen a lányok abszolút pozitív játékot mutattak és egy emberként küzdöttek a közös sikerért. Ezt a hozzáállást szeretnék a hétvégén is a pályára vinni és győzelemmel búcsúzni a hazai közönségünktől erre a szezonra.
A készülő keret: Csiki Andrea, Torják Eszter, Szalai Réka kapusok, Gyenes Anett, Horváth Alexa, Csaba Alexa, Garamvölgyi Eszter, Maró Vanda, Ponyi Anita, Kemenczik Martina, Medve Tímea, Szabó Evelin, Kósy Nikolett. Dénes Sára, Paróczy Sára, Kovács Kinga, Kovács Bernadett, Kisbalázs Vera, Kőházi Noémi, Bobál Dorina, Telek Fanni, Jéger Fanni mezőnyjátékosok.
Sérült: Nincs Eltiltott: Nincs.

 

Férfiak, 21. forduló

Grundfos Tatabánya KC – Budaörs U 23 (1) – Salgótarjáni Strandépítők KC (8.)

 

Bártfai Ferenc a Salgótarjáni Strandépítők KC edzője:
 -- A már bajnokságot nyert Tatabánya otthonába látogatunk az utolsó előtti fordulóban. Ami biztos, hogy nem fogunk feltartott kézzel kimenni a pályára, szeretnénk az őszi vereségért revánsot venni, és hazahozni a két pontot. Amennyiben ellenfelünk gyors játékát sikerül széttördelni, és bírjuk erővel a 60 perces rohanást, ez sikerülhet.
A készülő keret: Kuti, Horváth D., Varga E., kapusok, Gyetvai, Konkoly, Rácz, Hajdú, Dénes, Ponyi, Vurom, Toarniczky, Bensouici, Puruczki, Juhász, Horváth M., Nagy mezőnyjátékosok
Sérült: Péter, Fábián, Varga Z. Eltiltott: Nincs.

Utánpótlás híreink

Nem sikerült javítani a serdülő lányoknak

Hétfőn a XVI. kerület csapatához látogattak a serdülő lányok. A lányokban a bizonyítási vágy égett, az előző mérkőzésük kudarcából adódóan. Szabó Evelint kérdeztük:

Bővebben...:

Álmos játékkal kikaptak a serdülő lányok

Serdülő lányok a Kántor Anikó SE csapatához látogattak szombaton. A mérkőzés nem az elvártak szerint alakult. Erről Szabó Evelint kérdeztük:

Bővebben...:

3 meccs után újra győztek a serdülő fiúk

Dénes Máté által irányított Serdülő fiú csapatunk ma az Ózd KC csapatával mérkőzött meg.

Bővebben...:

Utánpótlás sikerek

Utánpótlás csapataink közül az U13-as leányok és az U12-es fiúk az Országos Gyermekbajnokság küzdelmeiben a Sterbinszky Amália régióban szerepelnek. A lányok három a fiúk két fordulón vannak túl, mindkét csapatunk magabiztos győzelmeket aratott ellenfeleikkel szemben.

Bővebben...:

Győztek a serdülő lányok!

Szokatlan időpontban, de a szokásosnál nagyobb közönség előtt játszották le a serdülő korosztályú lányok a Gyöngyösi fiatalok ellen a mérkőzésüket. A felnőtt női győzelem után játszhatták a mérkőzésüket, tehát a fiatalok hangulatát megadta az idősebbek sikere.

Bővebben...: