Kéthetes szünet után, a győzelem reményében kelt útra a gyömrői őszi szezon záró mérkőzésre a Strandépítők legénysége, szép lehetőség kapujába érve még az őszi elsőség lehetősége is benne volt, egy Strandépítők győzelemmel, a remek őszi teljesítmény lezárásához.

A tarjániak kezdtek jobban Fodorral az élen jól zárt a vendég védőfal, támadásban magukhoz ragadták az irányítást, Lőrik, Rácz, Ponyi, Gyetvai, Vurom találataival magabiztosan tartották a megszerzett előnyüket a szünetig.  A második játékrészt első tíz percében még a vendégek akarata érvényesült, Dénes, Lőrik, Rácz, szép góljaival tartották az előnyüket a vendégek 14 – 17 a 38. percben. A Strandépítők játéka akadozni kezdet több hibát vétettek főleg a befejezéseknél remegtek meg a kezek, amit a rutinos hazaiak 5 – 0 szakasszal realizáltak, és meg fordították az állást a 43. percben 19 – 17 hazai vezetést mutatott az eredményjelző tábla. A játék rész közepétől, a Strandépítők legénysége nagy becsvággyal küzdött Toarniczky, Lőrik, Vurom találataival még tartották a lépést a hazaiakkal 22 – 20 az 53. percben. A hajrában gól kényszerben játszva a vendégek, egyre többet hibáztak, amit a biztos vezetés tudatában a hazaiak gólokra váltottak és magabiztossá tették a győzelmüket.     Ettől vereségtől függetlenül a Strandépítők legénysége egy szép őszt teljesített amiért, minden dicséretet megérdemelnek a játékosok, hiszen a hat éves NBII tagsága alatt a legjobb őszi helyezést érte ezzel a második hellyel a csapat, és minimálisnak tekinthető két pont hátránnyal lemaradva az Grundfos Tatabánya - Budaőrs NBI gárda, U23 utánpótlás csapata mögött. Reális esély van, hogy a tavaszi szezonban, Strandépítők legénysége ledolgozza a hátrányát és előre léphessen céljaik megvalósulást jelentő első helyre.


Bártfai Ferenc: -- Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen maradtunk alul az őszi szezonzárón. Mindkét csapat rengeteg hibával játszott. Az ellenfél kapusából „sztárt csináltunk”, és ez okozta vereségünket. Sajnos a szezon végére elfogytunk, elfáradtunk, jól fog jönni a szünet, hogy rendezzük a sorainkat.

Junior: 28 – 21

 

Kézilabda NBII, északi csoport férfiak, 11. forduló

Gyömrő VSK – Salgótarjáni Strandépítők KC 28 - 22 (11 – 13)

Gyömrő Ignácz Ilona Sportcsarnok 60 néző
Vezette: Papp Dávid, Tar Mihály.

 

Salgótarjáni Strandépítők KC:
Fodor – Dénes 2, Puruczki, Fábián 1, Lőrik 5/1, Rácz 5/1, Gyetvai 3,
Csere: Horváth D., Varga Kapusok, Ponyi 3, Vurom 2, Toarniczky 1, Horváth M., Juhász.
Edző: Bártfai Ferenc
Gyömrő VSK legjobb góldobói: Szabó V. 7/1, Szabó Á.6, Antal 4, Kanizaj 4.
Hétméteres: 1/1, illetve 5/2. Kiállítás:10 perc, illetve 12 perc.
Az eredmény alakulása:
8. perc: 3 – 4, 16. perc: 6 – 8, 20. perc: 9 – 9, 25. perc: 9 – 10, 29. perc: 10 – 12. 36. perc: 13 – 15, 38. perc: 14 – 17, 43. perc: 19 – 17, 50. perc: 22 – 19, 56. perc: 24 – 21.