A Magyar Férfi Kézilabda Válogatott EB selejtezői miatt, a férfi NB – és mezőnyben nem lesz forduló a hétvégén. A Strandépítők ezt kihasználva a december 3 – 4. esedékes 10. fordulóból előrehozva játssza le az NBI – es Grundfos Tatabánya KC- Budaőrs, U23 utánpótlás csapata ellen a bajnoki mérkőzését Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban, november 6. vasárnap 16 órától a felnőttek, 18 órától a juniorok lépnek pályára.

A múlt heti drámai csatában megnyert, mérkőzést követően, újabb nagyon nehéz megmérettetés, vár a hétvégén Strandépítők legénységére, a listavezető NBI – utánpótlás gárda ellen. Ezen a találkozón is szüksége lesz a hazai fiúknak arra, a hatalmas biztatásra, amiben a sportszerű közönség az előző héten is részesítette a csapatot. Azért is fontos, hogy minél többen jöjjenek ki vasárnap délután szurkolni, a Strandépítők csapatának, mert hazai győzelemmel a tabella élére léphet a férfi csapat is. A Strandépítők női csapata a hétvégén szabadnapos, mert az erre a fordulóra kisorsolt, mérkőzésüket már korábban lejátszották a Vasas SC II ellen, amit 26 – 19 megnyertek a tarjáni lányok.


Bártfai Ferenc Salgótarjáni Strandépítők KC edzője:


 --- Újabb rangadó vár ránk, hiszen az első osztályú Tatabánya 23 év alatti játékosival kell megmérkőznünk. Lendületes, gyors játékot játszanak, minden poszton veszélyes, képzett játékosokból állnak, akiknek hasonló céljaik vannak, mint nekünk. Igazi férfias, kemény, küzdelmes mérkőzést várok, ahol, ha a múlt héthez hasonlóan helyén lesz a szívünk, akkor ismét győzelemmel örvendeztethetjük meg az egyre nagyobb létszámú szurkolótáborunkat.
A készülő keret: Fodor, Horváth, Varga kapusuk – Bensouici, Besze, Dénes, Fábián, Gyetvai, Juhász, Lőrik, Ponyi, Puruczki, Rácz, Tokai, Vurom.
Eltiltott: Nincs. Sérült: Péter.