Az elmúlt hetek gyengébb produkciója után, a héten szokatlan időpontban lépnek pályára, az NBI/B Női Nyugati csoport lista vezetője a Vasas SC tartalékcsapata a Vasas SC II ellen a Strandépítős lányok.

(2017. 03. 30 - csütörtök 19:00 Budapest Vasas edzőcsarnok Fáy utca 58). A mérkőzés érdekessége, hogy az NBI/B felnőtt csapatból, illetve az NBI/B junior csapatból, hány játékos játszik vissza a Vasas SC II nevezet listavezető gárdában. A mérkőzésnek óriási a tétje van, fővárosi sikerrel, a Női NBII északi csoportjában eldőlni látszik a bajnoki cím sorsa. Strandépítős győzelem estén pedig tovább tömörödik az élmezőny, az aranyért harcoló csapatok tábora.

 

Vasas SC II (1) – Salgótarjáni Strandépítők KC (3.)

 

Tarjáni Szilvia a Salgótarjáni Strandépítők KC edzője:
Az eddig megszokott hétvégi mérkőzések helyett, most csütörtökön utazunk a Vasas II csapatához. Az őszi emlékeink pozitívak lehetnek, azonban ez semmit nem jelent. A múlt heti mérkőzésen hellyel-közzel a régi formánkat hoztuk, az utolsó pillanatokban azonban a „szerencse” nem állt mellénk. A következő mérkőzésre muszáj lesz visszaszereznünk az őszi formánkat és győzelemmel kell hazatérnünk. Innentől nem veszíthetünk pontokat.


A készülő keret:
Csiki Andrea, Torják Eszter, Szalai Réka kapusok.  
Gyenes Anett, Horváth Alexa, Csaba Alexa, Garamvölgyi Eszter, Maró Vanda, Ponyi Anita, Kemenczik Martina, Medve Tímea, Szabó Evelin, Kósy Nikolett. Dénes Sára, Paróczy Sára, Kovács Kinga, Kovács Bernadett, Kisbalázs Vera, Kőházi Noémi, Bobál Dorina, Telek Fanni, Jéger Fanni mezőnyjátékosok.
Sérült: Nincs Eltiltott: Nincs.